Palvelut

Täältä löydät tarjoamiamme palveluvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Saat apua tuotesuunnitteluun ja projektien toteuttamiseen. Hyllytämme ja varastoimme tuotteita puolestanne. Oma kuljetuksemme ja sopimustoimittajamme takaavat nopeat toimitukset koko maahan.

Tuotesuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme mainoslahjat, liikelahjat ja tekstiilit kokonaisratkaisuiksi yrityksen tarpeiden mukaan. Edulliset kampanjatuotteet lanseerauksiin sekä personoidut liikelahjat ja tekstiilit yrityskuvatuotteiksi.

Hyvät yhteistyökumppanit ympäri maailman antavat mahdollisuuden vaativienkin yksilöllisten tuotteiden suunnittelemiseen sekä valmistamiseen nopeasti ja edullisesti.

Projektikohtainen toteutus

Annamme myös tarvittaessa asiakkaillemme apua erilaisten projektien toteuttamisessa.

Autamme asiakasta toteuttamaan vaativiakin tuotekokonaisuuksia kampanja- ja promootiotarpeisiin. Ideoimme ja räätälöimme aina yksilöllisiä asiakasyrityksen tarpeisiin sopivia tuotteita. Markkinoiden laajimman tuotevalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan myös kokonaisvaltaisimman palvelun projektien toteuttamiseen.

Oma sähköinen kauppapaikka

Kanta-asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta omaan kauppapaikkaan, josta tunnuksilla voi helposti ja nopeasti tilata sopimustuotteet varastostamme milloin sinulle parhaiten sopii.

Erinomainen varsinkin yrityksille, joilla on useita toimipisteitä Suomessa.

Täytä lomake ja saat lisätietoa!

Hyllytyspalvelu

Yhdessä suoritetun tarvekartoituksen pohjalta muodostetaan kulutuksen mukainen tuotevalikoima ja sovitaan sopiva täyttörytmi. Oikein suunniteltu hyllytyspalvelu huolehtii, etteivät perustarvikkeet pääse loppumaan. Asiakkaan oma yhteyshenkilö yhteistyössä hyllytystiimin kanssa pitävät huolen, että sinulle jää aikaa varsinaisiin töihin. Raportointi suoritetaan haluamallasi tavalla ja sovituin väliajoin. Me teemme työt, mutta sinulla pysyy kuitenkin langat käsissäsi.

Varastointipalvelu

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme myös veloituksetta Vip-varastopaikkoja. Varastoimme puolestanne tilaa vieviä tuotteita esim. painetut kirjekuoret, kerta-astiat, lahjatekstiilit jne...

Tämä takaa aina tavaran saatavuuden ja ostettaessa suuremmissa erissä on hintakin edullisempi. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi.

Pakkaus- ja jakelupalvelu

Teemme puolestanne myös tuotteiden lajittelua, pakkaamista ja jakelua niin koti- kuin ulkomaillekin. Verraton tapa säästää aikaa ja rahaa kiireisinä aikoina kuten Joulun alla ja ennen kesälomien alkua.

Oma kuljetus

Oma kuljetuskalustomme huolehtii tavarantoimituksista pääkaupunkiseudulla. Tuttu kuljettaja tuo paketit aina sovittuun paikkaan nopeasti ja luotettavasti. Tarvittaessa kuljettaja soittaa ilmoitussoiton puoli tuntia ennen saapumistaan.

Muualle Suomeen jakelu tapahtuu sopimusliikkeiden, Kaukokiidon ja Postin toimesta.

Kierrätyspalvelut

Keräämme asiakkailtamme käytetyt värikasetit ja toimitamme ne takaisin tehtaalle.

Toimitamme tarvittaessa tukevat kasetinkeräyslaatikot, joihin kasetit on kätevää kerätä ja noudamme pyynnöstä täydet laatikot ja jätämme tilalle tyhjät.

Myös käytetyt paristot sekä lamput keräämme haluttaessa asiakkailtamme ja toimitamme ne edelleen keräilypisteisiin.