HH GROUP OY 2023

HH Group Oy on 1989 perustettu toimistotarvikkeiden ja yritysimagotuotteiden maahantuoja. Tarjoamme alan parhaat tuotteet ja palvelun. Oman maahantuontimme ja kuljetuskalustomme sekä ammattitaitoisen henkilöstömme ansioista pystymme vastaamaan myös tämän päivän haasteisiin.

Kehitys on ollut nopeaa 2000-luvulla myös toimistotarvikkeiden osalta. Tekniikka on tullut osaksi arkea perinteisen kynän ja paperin rinnalle. Työmukavuuden lisäämiseen kiinnitetään entistä enemmän huomiota parantamalla työpisteiden ergonomiaan. Työasentojen ja välineiden merkitys korostuu normaalin liikunnan vähentyessä työpaikoilla. Siksi meille onkin tärkeää voida tarjota asiakkaillemme alan parhaat tuotteet perinteisestä palvelustamme kuitenkaan tinkimättä.

Haastammekin kaikki yritykset mukaan talkoisiin, joiden tarkoituksena on tehdä työpaikat entistä viihtyisimmiksi ja tehdä se lisäksi kustannustehokkaasti. Käyttäkää ammattitaitoamme hyväksenne ja motivoikaa henkilökuntanne työntekoon. Pienillä investoinneilla saattaa olla suuria vaikutuksia sekä työpaikkaviihtyvyyteen että poissaolojen vähenemiseen.

Suunnittelemme ja toteutamme giveaway-tuotteet, yrityslahjat ja tekstiilit kokonaisratkaisuiksi yrityksen tarpeiden mukaan. Edulliset kampanjatuotteet lanseerauksiin sekä personoidut liikelahjat ja tekstiilit yrityskuvatuotteiksi.

Verkkokaupassamme on kattava valikoima toimistotarvikkeita, ergonomiatuotteita, työvaatteita sekä henkilöstö- ja asiakaslahjoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo teitä aina tarvittaessa eivätkä meille ole asiakaskäynnitkään vieraita, vaikka perinteinen asiakaspalvelu tuntuukin monelta toimialallamme unohtuneen. Mikäli et kuitenkaan löydä etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, anna meidän etsiä se puolestasi.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän näyttää osaamistamme!

Harri Hämäläinen
toimitusjohtaja